in

Ένας παλιός στάβλος γίνεται εποχιακό σπίτι στη Βόρεια Ισπανία

Photographer: Imagen Subliminal

Βρίσκεται σε μια μικρή πόλη ανατολικά του Σανταντέρ της Ισπανίας, ένας πρώην στάβλος μετατράπηκε πρόσφατα σε εποχική κατοικία από τους αρχιτέκτονες, το Zooco Estudio.

Αποτελούμενο από πέτρινους τοίχους και στέγη με ξύλινη δομή με κεραμίδια, η φύση αυτής της αρχιτεκτονικής παρέμβασης βασίστηκε στον σεβασμό προς αυτό που υπήρχε ήδη και στον χώρο που δημιουργήθηκε μέσα.

Αγαπάμε το μοτίβο της οροφής του καθιστικού, διατηρώντας παράλληλα τα ίδια ουδέτερα χρώματα.

Οι μόνες μερικές τροποποιήσεις που έγιναν στην υπάρχουσα αρχιτεκτονική ήταν αυτές στις προσόψεις. Τα υπάρχοντα ανοίγματα διευρύνθηκαν στις προσόψεις με ανατολικό και δυτικό προσανατολισμό, με την ιδέα της ενσωμάτωσης της φύσης, και τις ελκυστικές απόψεις των βουνών της Καταβρίας, στο εσωτερικό.

Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι κρυμμένη πίσω από το ράφι του σαλονιού και είναι το μόνο δωμάτιο που κρύβεται από τον γενικό χώρο.

Photographer: Imagen Subliminal

Μια δεύτερη κρεβατοκάμαρα είναι προσβάσιμη χρησιμοποιώντας τις εξωτερικές σκάλες στην αρχική δίοδο στην είσοδο του κτηρίου.

Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal
Photographer: Imagen Subliminal

Technical sheet
Project: House in Güemes, conversion of a stable into a house
Architect: Zooco Estudio
Location: Güemes, Cantabria, España
Square Meters: 310 m2
Completed: 2019

poppytalk.com

Δείτε πως έκανε το σπίτι της μια γυναίκα που τρελαίνεται για την Coca Cola

Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέ Σοκολάτας ή Μελιού από τα Υφάσματα