,

Σκηνή για πρόσφυγες που συλλέγει νερό και ηλιακή ενέργεια

Την ανακάλυψη σκηνής που θα συλλέγει πόσιμο νερό και θα παρέχει ενέργεια μέσω του ήλιου δημοσιοποίησε Αμπέερ Σάικλι.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε με την ελπίδα, όπως δήλωσε, ότι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνει τη ζωή χιλιάδων προσφύγων, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται από τον τόπο τους, αναζητώντας σε ξένες πατρίδες το παρόν και το μέλλον τους.

Η σκηνή είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να συλλέγει το νερό της βροχής και να αποθηκεύει την ηλιακή ενέργεια. Παράλληλα, αφήνει εκτός την υγρασία και το κρύο, προσφέροντας τα απαραίτητα σε μία οικογένεια για να ζήσει, τουλάχιστον για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Υπάρχει, μάλιστα, ειδική μέριμνα, ώστε το νερό να ανακυκλώνεται και να ζεσταίνεται, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για ένα ζεστό ντους από τους κατόχους της σκηνής. Η ηλιακή ενέργεια που θα συγκεντρώνεται θα αποθηκεύεται σε μία μπαταρία, η οποία με τη σειρά της θα παρέχει ρεύμα.

Όπως τόνισε η Αμπέερ Σάικλι, η σκηνή αυτή σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει συνέπειες πολέμου ή φυσικών καταστροφών, ελπίζοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς να ανακτήσουν σύντομα τη ζωή τους.
Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Φωτογραφίζοντας τους Παριζιάνους στα διαμερίσματά τους!

Βάζει στο ταψί αλεύρι και πετάει από πάνω κομμάτια βούτυρο. Το αποτέλεσμα; Πρέπει να το δοκιμάσετε!