,

Πέτρινοι τοίχοι:Tο υλικό που δε θα χρειαστεί να αλλάξετε ποτέ στο design.

Είτε η διακόσμηση είναι μοντέρνα, είτε παραδοσιακή, είτε με minimal στοιχεία, η πέτρα είναι το υλικό που δε θα χρειαστεί να αλλάξετε ποτέ στο design.

Αν και οι περισσότεροι την έχουν συνδέσει με εξοχικές κατοικίες μπορεί να τοποθετηθεί και σε μόνιμες, μένοντας επίκαιρη όχι μόνο από το καλοκαίρι μέχρι το χειμώνα, αλλά και με το πέρασμα των χρόνων. Το σκληρό αυτό δομικό υλικό συνδυάζεται εξαιρετικά με το ξύλο δημιουργώντας ζεστούς και αρμονικούς χώρους, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί μεμονωμένα σε διάφορες γωνιές όπως το τζάκι.

Η επένδυση σε ποιοτικά υλικά θα σας δικαιώσει και με το παραπάνω, αφού δε θα χρειαστεί να ανανεώσετε ξανά τα σημεία όπου την τοποθετήσετε.

Luxury δωμάτιο με παραδοσιακό design που μαρτυρούν τα εμφανή ξύλινα δοκάρια και η πέτρα στους τοίχους. Τα ουδέτερα χρώματα ενισχύουν τη φυσικότητα του χώρου.

amazing

Ντουζιέρα με πέτρινο τοίχο και μαρμάρινα πλακάκια για ένα μόνιμο mini spa στο σπίτι.
Fantastic-Stone-Wall-Decor-inside-Bathroom-with-Waterfall-Shower-and-Wall-S

Δωμάτιο με retro ύφος στο οποίο έχει τοποθετηθεί πέτρα σε έναν τοίχο. Το ξύλο για ακόμη μία φορά συμμετέχει ενεργά στο decor.
stone-bedroom

Κουζίνα που συνδυάζει το μοντέρνο στιλ με το παραδοσιακό rustic. Οι ουδέτερες αποχρώσεις κρίνονται απαραίτητες.
stone-kitchen

Εξαιρετικό design το οποίο συνδυάζει το μάρμαρο με την πέτρα και το ξύλο. Η μοντέρνα διακόσμηση διακρίνεται στα έπιπλα και το φωτιστικό.
stone-living-room

Decor με minimal τάση και γήινες αποχρώσεις στα έπιπλα. Ο πέτρινος τοίχος χαρίζει extra στιλ.
amazing

Στην κλασσική διακόσμηση η συμμετρία είναι το Α και το Ω. Στη νοητή γραμμή βρίσκεται το coffee table και το τζάκι. H πέτρα «δένει» τόσο με το στιλ όσο και με τα χρώματα του decor.
stone-wall

Το μοντέρνο πέτρινο τζάκι χαρίζει στιλ στο σύγχρονο διαμέρισμα.
stone fire
Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Προστατέψτε το σπίτι σας από τους διαρρήκτες

Διάφανος τοίχος ύψους 300μ γύρω από το Σέντραλ Παρκ επιδιώκουν να κάνουν 2 αρχιτέκτονες!