,

Μια Πανέξυπνη Λύση για να Κρατήσετε το Παιδί σας Απασχολημένο

Κάθε γονιός γνωρίζει ότι τα παιδιά προσελκύονται από κάθετι νέο και πρέπει διαρκώς να δραστηριοποιούνται και να τους τραβάνε το ενδιαφέρον. Ακόμα και όταν αποκτήσουν το παιχνίδι που ήθελαν για μήνες, αναπόφευκτα θα το βαρεθούν και θα αποφασίσουν να παίξουν εμ το κουτί συσκευασίας του!

Ένας πατέρας αποφάσισε να κατασκευάσει κάτι δημιουργικό για το μικρό παιδί του για να το κρατάει απασχολημένο. Πήρε τυχαία εξαρτήματα του σπιτιού, που τραβάνε το ενδιαφέρον των παιδιών, και τα τοποθέτησε ένα ξύλινο πίνακα. Από κομπιουτεράκια μέχρι χαρτί υγείας και ένα τηλέφωνο, τα αντικείμενα σίγουρα θα κρατάνε το παιδί απασχολημένο για ώρες.

Ενώ θεωρούμε ότι κάποια αντικείμενα ίσως είναι αιχμηρά για να είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά, πιστεύουμε ότι ο περήφανος μπαμπάς θα είναι από κοντά για να επιτηρεί το παιχνίδι.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες. Οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν ότι η ιδέα του πρωτοποριακού μπαμπά είναι πανέξυπνη. Εσείς τι πιστεύετε;

25186789446_a9e9d7b7f1_o (1)via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Μοντέρνο γυάλινο σπίτι στη μέση ενός δάσους έξω από τη Νέα Υόρκη

22 απροσδόκητες χρήσεις της βαζελίνης που… θα σου «λύσουν» τα χέρια!