,

Λιγότερο γκρινιάρηδες όσοι κοιμούνται από… αριστερά!

Νέα έρευνα δείχνει ότι η πλευρά του κρεβατιού που επιλέγει κανείς στον ύπνο του δείχνει και την τυχόν τάση του για γκρίνια και απαισιοδοξία. Οι ειδικοί σε θέματα ύπνου, που διενέργησαν την έρευνα για λογαριασμό βρετανικής εταιρείας στρωμάτων, διαπίστωσαν ότι όσοι κοιμούνται στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πολύ πιο απαισιόδοξοι σε σύγκριση με όσους επιλέγουν την αριστερή.

Επίσης, είναι πιο πιθανό να σιχαίνονται τη δουλειά τους και είναι πολύ πιο γκρινιάρηδες κατά το πρωινό ξύπνημα σε σύγκριση με τους λάτρεις της αριστερής πλευράς του κρεβατιού, οι οποίοι είναι 10% πιο πιθανό να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο στη ζωή τους και 8% πιο πιθανό να αγαπούν τη δουλειά τους.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων έδειξε ακόμη ότι οι μοναχικοί άνθρωποι προτιμούν να κοιμούνται στη δεξιά πλευρά, ενώ όσοι έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο βολεύονται καλύτερα στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού.
via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Γιατί πρέπει να βάλετε το αβοκάντο στη διατροφή σας και τη διατροφή του παιδιού σας!

4 τρόφιμα – φάρμακα: Διάβασε από τι σε προστατεύουν