,

Διακόσμηση σε χωριατικο στυλ

Το χωριάτικο, ή παραδοσιακό στυλ, θα μπορούσαμε να το πούμε προσωπικό στυλ. Είναι αυτό που μας συνδέει με το παρελθόν και το μάτι μας το αναγνωρίζει καλύτερα από όλα τα διακοσμητικά ύφη. Ζεστός και άμεσος ο χώρος ενός country σπιτιού μας δίνει την άνεση που κανένας άλλος δεν μας δίνει.

Η πέτρα σαν επένδυση τοίχου απαραίτητη, όπως και το τζάκι. Υλικά όπως ξύλο ρουστίκ ή σίδερο σφυρήλατο. Τα χρώματα γήινα και οι γραμμές των επίπλων αφήνουν το μάτι να ταξιδέψει πάνω σε γνώριμα εδάφη.

Είναι ο μόνος χώρος που δεν θα δεχτεί καμία κιτς παρέμβαση, αλλά συνάμα και το πιο απλό αντικείμενο, όπως ένα παλιό πιάτο ή μια κανάτα, θα διακριθούν και θα ομορφύνουν το χώρο.

1593_ALTALINEACountryVITTORIA2TREO1_1334137623

1127188587_cab86dc929_b

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορείς να εναρμονίσεις ένα χωριάτικο σπίτι μέσα στο γενικότερο αστικό περιβάλλον (αυτό για όσους μένουν σε μεγαλουπόλεις), αλλά ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση το σύγχρονο design έχει δημιουργήσει αντικείμενα που μένοντας πιστά στο ύφος του χωριάτικο μπορούν να συνδυαστούν ώστε να μην είναι ξένα με την εποχή και το αστικό περιβάλλον.

country

galena02

img-628

megyer_village_budapest
Via

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Αντί να πετάξει την παλιά της σιδερώστρα, της αφαίρεσε το κάλυμμα και έφτιαξε κάτι υπέροχο

H νέα μόδα για τη διακόσμηση του μπάνιου