,

Αυτό ήταν το Παλιό, Παρατημένο Σαλόνι της. Μόλις το δείτε, μετά την Ανακαίνιση, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Όταν αντίκρυσε αρχικά η Stacey Cohen το σκοτεινό τζάκι και τα μεγάλα δωμάτια της οικογένειας που ανέλαβε να ανακαινίσει, ήξερε ότι η συγκεκριμένη δουλειά ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Το τζάκι βρισκόταν σε μια περίεργη γωνία, αλλά η μετακίνησή του θα είχε μηχανικές επιπλοκές, και τα χτιστά ράφια καταλάμβαναν όλο το χώρο.

Το σχέδιό της ήταν να κρατήσει το χώρο απλό και καθαρό. «Ο στόχος για το δωμάτιο ήταν να γίνει εκλεπτυσμένος και διαχρονικός.»

Η Cohen ξεκίνησε τη μεταμόρφωση του χώρου προσθέτοντας στους τοίχους μια ξύλινη επένδυση σε ουδέτερους τόνους και άλλαξε τους καναπέδες και τα υπόλοιπα έπιπλα.

Δείτε στις φωτογραφίες πως ανακαινίστηκε ο χώρος:

1453402884-syn-hbu-1453330725-elledecor-beforeafter-index-seats

1453402885-syn-hbu-1453330182-111320155372final2

1453402887-syn-hbu-1453330241-111320155386croppedfinal

1453402888-syn-hbu-1453330277-111320155408final

1453402890-syn-hbu-1453330316-111320155571final

1453402892-syn-hbu-1453330370-111320155494finalvia

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.

Φτιάξτε πίτα του βοσκού

Δες πώς ένας ηλεκτρικός σταθμός έγινε σπίτι!